Η ελληνική ακτοφυλακή ανέφερε ότι οι τραυματίες έχουν εισαχθεί στο Τζάνειο  νοσοκομείο.
Εν τω μεταξύ, μόνο  7 πρόσφυγες και μετανάστες αφίχθηκαν από  Χίο και  Μυτιλήνη  στον Πειραιά, και μόνο ένα άτομο αναμένεται να αφιχθεί την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, υπάρχουν περίπου 5.800 πρόσφυγες και μετανάστες στον Πειραιά και στην γύρω περιοχή, ενώ στην Ειδομένη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 15.000 απελπισμένοι άνθρωποι.
Δύο τινά θα συμβούν λίαν συντόμως  στην πολύπαθη και ταλαιπωρημένη πατρίδα μας,  με όλους αυτούς του ανθρώπους που μας ήρθαν δια μέσω Τουρκίας.
Πρώτον,  είτε θα διοχετευθούν μέσω παράνομων «καναλιών» προς Αλβανία –Βουλγαρία και Αδριατική και από εκεί  στην Ευρώπη , είτε θα έχουμε εξέγερση εντός Ελλάδος.
Το δεύτερο σενάριο σύμφωνα με «ξένες» πληροφορίες  είναι και το πιο επικίνδυνο για την χώρα μας. Οι συνθήκες διαβίωσης για τους χιλιάδες αυτούς ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω από άθλιες, οι ίδιοι υποσιτίζονται λόγω των εμμονών τους σε ισλαμικά μοτίβα , ενώ οι αρρώστιες θερίζουν γυναίκες και παιδιά κυρίως.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον «ευδοκιμεί» το ακραίο Ισλάμ και μαζί με την ανθρώπινη απελπισία θα μεταβάλουν τους πρόσφυγες/μετανάστες σε μια ιδιαίτερα  «εχθρική μάζα» για τις  ελληνικές αρχές  .
Τα επεισόδια με την ελληνική αστυνομία  είναι καθημερινά με αναφορά σε σεξουαλικές επιθέσεις  , κλεψιές, βιαιοπραγίες λόγω εθνοτικών διαφορών κά.
Σε όλο  αυτό το σκηνικό  πρέπει να μπει σε τάξη και οι άνθρωποι αυτοί να μετακινηθούν άμεσα στα κέντρα προσωρινής διαμονής , όπου θα μπορέσει να υπάρξει ένας υποτυπώδης  κρατικός  έλεγχος σε συνεργασία  με «ελεγμένες»  ΜΚΟ.
Αλλιώς να τους ανοίξουμε «εμείς» τα σύνορα με τους Σκόπια , και να τους  αφήσουμε να πάνε εκεί που επιθυμούν στην κεντρική Ευρώπη, μιας και η Ελλάδα ταλανίζεται από την οικονομική κρίση