a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 40 ΕΤΩΝ

Καθημερινά ακούμε πολλά ανέκδοτα,τα οποία μας διασκεδάζουν προσωρινά και μετά τα ξεχνάμε.

Όχι όμως όλα.......απο μικρό παιδί θυμάμαι που παρακολουθούσα τα δελτία ειδήσεων με τον πατέρα μου, ακούγοντας τους διάφορους υπουργούς πρωθυπουργούς, γενικούς γραμματείς κλπ, να υπόσχονται την πάταξη της φοροδιαφυγής ως τρόπο μείωσης των ελλειμμάτων και δίκαιης κατανομής βαρών.

Ήμουνα νιος και γέρασα, και όχι μόνο καμιά αλλαγή δεν είδα, αλλά ούτε κάν προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αντίθετα, με την πάροδο των ετών διαπίστωσα οτι σταθερά και αμείωτα πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, την ώρα που κάποιοι διασκεδάζουν εις βάρος τους.

Δυστυχώς για εμάς τους πολλούς, που εξακολουθούμε να καταβάλουμε αβασάνιστα αυτά που μας ζητάν, μας φαίνεται μάλλον κρύο το ανέκδοτο.

Η χώρα χρειάζεται ριζική φορολογική αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό για να μπορέσει να άρει τις αδικίες. Ποιος όμως απο τους υποψήφιους κυβερνώντες έχει την πολιτική βούληση να το κάνει πράξη??? Μήπως πίσω απο αυτές τις αδικίες κρύβεται και κάτι που οι περισσότεροι απο εμάς δεν μπορούμε να διακρίνουμε?? Μήπως αυτή η κατάσταση βολεύει κάποιους? Ποιοι είναι όμως αυτοί οι κάποιοι? 

Ας ελπίσουμε να μπορέσει να βρεθεί σύντομα ένας τρόπος να τους ανακαλύψουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου