a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου και εξαγγελιών απο όλα τα κόμματα για περιστολή των δημοσίων δαπανών και για νοικοκύρεμα του κράτους, εμείς ανακαλύψαμε εναν εύκολο τρόπο μείωσης και των δαπανών και του προσωπικού.

Ο γεννήτορας της ιδέας δεν είναι άλλος απο τον πρώην πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε σαφώς οτι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα.

Εφόσον λοιπόν κύριε πρόεδρε δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, δεν υπάρχει ανάγκη φύλαξής τους. Επομένως καθίσταται περιττή η ύπαρξη πολεμικού ναυτικού και λιμενικού σώματος. Η εξοικονόμηση δεκάδων εκατομμυρίων κάθε έτος απο τις δαπάνες για τη φύλαξη των ανύπαρκτων θαλάσσιων συνόρων θα λύσει τα χέρια της επόμενης κυβέρνησής σας στο να ασκήσει κοινωνική πολίτική, παρέχοντας πέρα απο άσυλο, ιδανικότερες συνθήκες διαβίωσης στους διερχόμενους απο τη χώρα πρόσφυγες.

Εμείς,ως κοινοί θνητοί δεν διεκδικούμε τίποτα απο την υλοποίηση της ιδέας, παρα μόνο, αν είναι εύκολο, ένα μέρος των χρημάτων που θα εξοικονομηθεί να κατευθυνθεί επιτέλους σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και βρέθηκαν σε ανέχεια λόγω των πολιτικών που και εσείς ο ίδιος υπογράψατε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου