a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

Τελικά όλοι οι οικονομολόγοι, τουλάχιστον αυτοί που ασχολούνται με το Ελληνικό ζήτημα, είναι επιεικώς ανόητοι.

Αμέτρητες μελέτες, έρευνες, διατριβές και συνεδριάσεις για το πως θα έρθει επιτέλους η πολυπόθητη ανάπτυξη στη χώρα, μειώσεις μισθών, διαρθρωτικές αλλαγές και διάφορα τέτοια ανούσια πράγματα.

Η λύση είναι μπροστά στα μάτια τους, αλλά είναι τόσο κοντόφθαλμοι που μόνο η  Τασία την είδε. Κρίμα οι σπουδές και τα χρήματα που ξόδεψαν οι γονείς σας να σας σπουδάσουν.

Απλά πράγματα ρε παιδιά. Αφού η ΄΄βαριά΄΄ βιομηχανία της χώρας είναι ο τουρισμός, αυτόν πρέπει να αναπτύξουμε άμεσα. Η κα Τασία βρήκε τη λύση χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αφού αρχικά, με την ανάληψη των καθηκόντων της άφησε να εννοηθεί οτι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες ΄΄τουρίστες΄΄ απο τη Συρία ή δε ξέρω και εγω απο που αλλού, οι οποίοι με τη σειρά τους, αφού κατέβουν απο τις βάρκες των δουλεμπόρων, αρχίζουν αφειδώς να ξοδεύουν χρήματα παραθερίζοντας στα Ελληνικά νησιά, ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα το ΑΕΠ της χώρας.

Έτσι επιτεύχθηκε η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο Αιγαίο. Το μόνο πρόβλημα είναι μήπως οι τουρίστες των άλλων χωρών φοβηθούν οτι δε θα βρίσκουν οικονομικό κατάλυμα στην Ελλάδα λόγω της αυξημένης ζήτησης απο πρόσφυγες και απευθυνθούν σε άλλες τουριστικές αγορές.

Ίσως μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Ιδιαίτερα την ώρα που κατέχεις θέση ευθύνης και οι κουβέντες σου επηρεάζουν την τύχη ανθρώπων,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου