a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ??

Η πολυγλωσσία και η ποικιλία των απόψεων και σκέψεων ήταν πάντα χαρακτηριστικό των αριστερών κομμάτων.  Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι απίστευτο. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τη γραμμή που θα ακολουθήσει το κόμμα

Ο πρόεδρος, αξιολογώντας προφανώς τις δημοσκοπήσεις, και βλέποντας οτι το πλήγμα στα ποσοστά απο την απόσχιση της αριστερής πλατφόρμας και μαζί πληθώρας στελεχών είναι σοβαρό, αναδιπλώνεται αλλάζοντας ρητορική, λέγοντας οτι μπορεί να επιτευχθεί μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ αν και εφόσον αυτό απαλλαγει απο τα βαρίδια του , ενω κατέβασε τους τόνους αντιπαράθεσης των προηγούμενων ημερών κατά της             Φ. Γεννηματά.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κος Δραγασάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε οτι μπορεί μεν να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με βάση προσυμφωνημένο κυβερνητικό έργο και περιορισμένη χρονική διάρκεια, πράγμα που σημαίνει μη εξάντληση 4ετίας και εκλογές, δηλαδή έκθεση της χώρας σε σύντομο χρόνο σε νέα περίοδο πολιτικής αστάθειας.

Η κα Γεροβασίλη πάλι, με δηλώσεις της λέει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με οποιονδήποτε θεωρεί το μνημόνιο καταστροφικό (άρα με ΛΑΕ, ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) και επιμένει να κυνηγά φαντάσματα και αυτοδύναμη κυβέρνηση της αριστεράς, θεωρώντας οτι αποτελεί ρεαλιστικό στόχο. 

Εγώ που είμαι αναποφάσιστος, ποιόν απο τους 3 να πιστέψω??? Φαίνεται οτι ενώ ο λαός ωρίμασε αρκετά, και δια της ψήφου του δίνει σαφείς εντολές για κυβερνήσεις συνεργασίας, το πολιτικό σύστημα δεν έχει λάβει ακόμα σοβαρά υπόψη του το μήνυμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου