a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Τα τελευταία 5 χρόνια διαπιστώνουμε οτι το καλύτερο κρησφύγετο των κυβερνώντων είναι η τρόικα ή οι θεσμοί ή δεν ξέρω και εγώ πως αλλιώς τους ονομάζουν.

Οι πολιτικοί, θέλοντας να μη γίνουν πιο δυσάρεστοι και να αποφύγουν το πολιτικό κόστος των αποφάσεων που λαμβάνουν, ταμπουρώνονται πίσω απο τους απρόσωπους δανειστές, χρεώνοντας τους ευθύνες για τα δημοσιονομικά μέτρα.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, και η διάψευση ήρθε εχθές και επίσημα απο την εκπρόσωπο της κομισιόν, οτι η Ελληνική κυβέρνηση δεν αιτήθηκε καμία εξαίρεση στην επιβολή ΦΠΑ 23%, και πως ήταν δική της πρόταση η αύξησή του στην ιδιωτική παιδεία.

Ποιός λέει ψέματα? Προφανώς η Ελληνική κυβέρνηση, που θέλοντας να χτυπήσει τον πλούτο, κατάφερε ενα ακόμα ισχυρό πλήγμα στο σύνολο του λαού. Δεν πηγαίνουν μόνο τα παιδιά των πλουσίων σε ιδιωτικά σχολεία κύριοι.........αλλά και έτσι να ήταν, το μέτρο αφορά το σύνολο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, δηλαδή και τα φροντιστήρια........τα οποία είναι υποχρεωτικά, αφού κανείς δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά με την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου